profileprojectseducationdulwich-wood
This new Children???s Centre was designed in close contact with teachers, children and local people. Just complete, it is much liked as a calm and efficient working environment that allows children to feel secure.

The Centre houses children???s support services, a multi use hall, creche and six classrooms, all grouped around a light central space used for a multitude of activities. The classrooms have direct access to the outside and the mature wooded landscape. The outside play areas are a mixture of ???designed??? and ???wild??? with a ???fortress??? wall separating the two. They are full of excitement and challenge, with a water fountain formed from a series of dishes and adjacent sand play
Eger Architects / 2 D’Eynsford Road / London / SE5 7EB / view map / T.+44 (0)20 7708 0342 / selina@egerarchitects.com