profileprojectscommunitystonebridge
This Community based Sports Facility is a robust building in a public park. A perforated anodised aluminium screen veils the entire building, glimmering and changing colour in the light. The hi-fold entrance door provides a canopy when the building is open and 'invisible' security when closed.

The project is part funded by the Football Association, with a full size all weather football pitch; five a side courts; basketball courts and a grass football pitch. The Pavilion has changing rooms, multi-purpose hall, training facilities and a cafe. Bright colours used internally shimmer through the mesh envelope at night. There are also general improvemments to the park.

download PDF
Eger Architects / 2 D’Eynsford Road / London / SE5 7EB / view map / T.+44 (0)20 7708 0342 / selina@egerarchitects.com